Головне

Поганий день для Роналду: незабитий пенальті та майже вилучення - Іран був близький до сенсації. ВІДЕО

26.06.2018 00:36 3417 0
 Криштіану Роналду ледь не отримав вилучення під час гри/sport-express.ru

25 червня збірна Португалії зіграла унічию 1:1 із Іраном та вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату світу з другого місця у групі В. 

На гол Рікарду Куарежми іранці відповіли влучним пострілом Каріма Ансаріфарда. Між цими двома подіями на полі відбулося не менш цікаве: спочатку Криштіану Роналду не реалізував пенальті, а згодом ледь не отримав вилучення за удар рукою суперника. 

Іранці влаштували справжній штурм ворот Руя Патрісіу, проте їм забракло везіння та часу. 

Поєдинок проти іранців міг стати черговим тріумфом Роналду, проте на поле стадіону Мордовія зірковий нападник більше нервувався, ніж грав. Але добре, що у нього є партнери, які можуть тимчасово замінити свого лідера та віддчячити йому за попередні успіхи гарною грою. 

На 45-й хвилині Рікарду Куарежма блискучим ударом зі штрафного відкрив рахунок. Хвилин через 5-7 після відновлення гри Роналду мав шанси подвоювати перевагу - його збили у штрафній Ірану. Але суддя матчу Енріке Касерес з Парагваю не помітив порушення. Перегляд епізоду по ситсемі VAR показав, що пенальті все-таки був. Проте...Роналду не пощастило - Аліреза Бейранвард впорався із ударом. 

Роналду ще більше занервувався і в останньому ігровому відріку ледь не опинився у скрутному становищі. Арбітр відеосистеми дав знак головному, що Криштііану вдарив Раміна Резаеяна. Касерес переглянув епізод і виніс вердикт - лише жовта картка. 

Іранці заробили пенальті (нехай дякують нововведенням у правила), на відміну від Роналду реалізували його і були близькими до сенсації, адже м'яч після удару Мехді Таремі влучив у сітку із іншого боку...

Але на їхній жаль - лише 1:1.

Нагадаємо, у паралельному матчі у групі В Іспанія зіграла унічию 2:2 із Марокко.

Таким чином, Криштіану Роналду та Ко зустрінуться в 1/8 фіналу з Уругваєм. З такою грою, яку показали португальці сьогодні ввечері, можна припустити, що це буде останній матч чинних чемпіонів Європи на ЧС-2018. 

Чемпіонат світу

Груповий етап

3 тур

Група В

25 червня

Іран - Португалія 1:1 (0:1, 1:0)

Голи: 0:1 - 45 Кварежма, 1:1 - 90+3 пенальті Ансаріфард.

Cаудовська Аравія - Аль-Мосайлем, Аль-Брейк, Хавсаві, Аль-Шахрані, Отайф, Бахебрі (Ассера, 65), Аль-Могаві, Аль-Фарадж, Аль-Досарі, Аль-Мувалад (Аль-Шехрі, 79) .

Єгипет - Ель-Хадарі, Фатхі, Габр, Хегазі, Абдель-Шафи, Ель-Ненні, Хамед, Ель-Саїд (Уарда, 45), Салах, Трезеге (Кахраба, 81), Мохсен (Собхі, 64).

Попередження: Габр (45), Фатхі (86).

Коментарі ()