Головне

ФФУ звернулася до вболівальників напередодні найближчих матчів національної збірної

10.11.2016 16:48 880 0

ФФУ закликала вболівальників проявити гостинність і продемонструвати зразкову поведінку під час матчів проти Фінляндії і Сербії.

Відповідна заява опублікована на офіційному сайті ФФУ.

Під час матчу кваліфікації ЧС-2018 між національними збірними командами України та Фінляндії українські і, зокрема, одеські прихильники футболу мають нагоду продемонструвати усій Європі, що у нашій країні вміють підтримувати улюблену команду за принципами рівності та взаємоповаги.

Саме тому проявам дискримінації, зокрема расистського характеру - не місце на наших стадіонах. Так само, як і використанню піротехнічних засобів, заборонених банерів, гасел, тощо.

Наша країна славиться своєю гостинністю, а Одеса була, є і залишиться багатонаціональним містом зі своїм колоритом та неповторним шармом. Саме тому надзвичайно важливо зберегти право приймати великий футбол у своєму місті, демонструючи поведінку, гідну справжнього вболівальника.

Також визначною подією стане проведення товариської зустрічі між національними збірними командами України та Сербії у Харкові, куди міжнародний футбол повертається після трирічної перерви. Протягом тривалого часу керівництво ФФУ робило все можливе, щоб повернути збірну України до міста, яке завжди шалено підтримувало "синьо-жовтих".

До стадіону, який отримав гарну оцінку за організацію та проведення поєдинків чемпіонату Європи 2012 року. ФФУ вдалося це зробити. Тепер черга – за харківськими вболівальниками, які мають унікальний шанс довести усім, що рішення УЄФА дозволити проводити міжнародні зустрічі у цьому споконвічно футбольному місті, є єдиним правильним.

Коментарі ()