Головне

ЧС-2014. Група G. Німеччина - Португалія 4:0. Карнавал голів та помилок

16.06.2014 16:20 857 0
ЧС-2014. Група G. Німеччина - Португалія 4:0. Карнавал голів та помилок

Збірна Німеччини стартувала з впевненної перемоги на чемпіонаті світу в Бразилії, здолавши команду Португалії з рахунком 4:0. Битва Бундестіма зі збірною Кріштіану Роналду не вийшла. Гра була зроблена ще в першому таймі, коли німці вели з рахунком 3:0 і з 37 хвилини португальці вже грали в меншості після вилучення Пепе.

Рахунок у цій грі був відкритий на 12-й хвилині. Сербський суддя Мілорад Мажич узрів фол Перейри на Гьотце і поставив черговий неоднозначний пенальті на цьому Мундіалі. З 11 метрів Мюллер пробив у кут воріт і без шансів для Патрісіу. З 32-й хвилини був бенефіс Пепе, хоча й недовгий. Спочатку з під Пепе другий гол у ворота Португалії забив Хуммелльс. А вже на 37 хвилині завдання для німецької машини полегшив саме Пепе, котрий на рівному місці заслужив червону картку за фол на Мюллеру, коли спробував відтворити удар Зідана на Матерацци.

На цьому нещастя для португальців у першому таймі не завершилися. Вже в доданий арбітром час Мюллер робить рахунок 3:0. У Португалії мав шанс забити в першому таймі Роналду, але його удар відбив Нойєр.

У заключній 45-хвилинці був футбол однієї команди. Німці не дали жодного шансу Португалії хоча б на гол престижу. Це був не вечір Роналду і Ко. Крім невимушеного вилучення Пепе та трьох голів ще в першому таймі через травми залишили поле Фабіу Коентрау та Угу Алмейда. Німеччина через ушкодження втратила Хумелльса, а героєм гри став Мюллер. У другому таймі Мюллер зробив рахунок 4:0 і став автором першого хет-трику на ЧС-2014.

Німці мали ще кілька шансів зробити рахунок матчу і зовсім непристойним, але Португалію рятував Патрісіу. Що стосується гри київського динамівця Велозу, то він був замінений на початку другого тайму і його дебют на Мундіалі не назвеш вдалим, як і для всієї команди Паулу Бенту. Тепер задача виходу португальців до 1/8 фіналу знаходиться під знаком питання, зважаючи на травми двох провідних гравців, дискваліфікації Пепе та психологічного стану після сьогоднішнього розгрому.

Коментарі ()