Головне

Світоліна: Можливо, мені треба було грати трохи агресивніше

Світоліна про матч з Халеп
11.07.2019 19:11 1973 0
Світоліна: Можливо, мені треба було грати трохи агресивніше

Після поразки Сімоні Халеп Еліна Світоліна виглядала засмученою, але визнала, що румунка заслужила перемогу.

Повідомляє Великий теніс України.

"Перші два гейма були дійсно дуже довгими, я не скористалася своїми шансами. Цей момент засмучує. На початку матчу ти хочеш зіграти добре, хочеш показати, що ти прийшов сюди боротися. Я б не сказала, що це був ключовий етап матчу, але я не скористалася своїми шансами, які були у мене в цих двох геймах і в ще одному. У другому сеті за рахунку 3-3 мені варто було зіграти трохи краще. Можливо, я допустила занадто багато невимушених помилок в тому геймі. Це дозволило їй вийти вперед і відчути впевненість. Ми обидві вміємо добре бігати, очевидно, що вона багато м'ячів повертає на іншу сторону. З нею потрібно грати більш терпляче, ніж з іншими тенісистками. Можливо, мені треба було грати трохи агресивніше.

Чи нервувала я? Так, як і перед будь-яким іншим важливим матчем. Я грала такі поєдинки, не стільки, скільки Халеп, тому що вона вже виграла титул на "Шоломі". Вона знає, яке це відчуття, коли ти досягаєш чогось значущого в своїй кар'єрі. Я не знаю, чи позначився мій недолік досвіду сьогодні, але Халеп зіграла неймовірно. Вона дійсно добре рухалася, ідеально пробивала по м'ячу. Я в якісь важливі моменти приймала невірні рішення, а вона грала неймовірно, тому і вийшов такий рахунок.

З цього турніру я можу винести багато позитивних моментів. Якби мені хтось сказав, що я дійду до півфіналу Вімблдону, не впевнена, що я б повірила. Звичайно, я засмучена, але є багато позитивних моментів, багато спогадів. Як я відновлююся після поразок? Ні з ким не розмовляю. У таких випадках я велику частина часу проводжу наодинці до кінця дня, так що, не потрібно мене чіпати", - сказала Світоліна.

Раніше, у півфіналі Вімблону Світоліна програла Халеп.

Нагадаємо, у чвертьфіналі Вімблдону Світоліна перемогла Мухову.

Коментарі ()