Головне

Бондаренко засмутила ще одну росіянку на Australian Open

17.01.2018 11:11 1655 0
 Катерина Бондаренко (праворуч) та Александра Крунич

Українка Катерина Бондаренко після перемоги над Анастасією Павлючєнковою у другому колі Australian Open успішно стартувала ще і у парному розряді.

Разом із сербкою Александрою Крунич українка здолала дует Наталья Віхлянцева (Росія)/Аріна Родіонова (Австралія) - 6:2, 6:2.

У наступному раунді Бондаренко та її партнерка зустрінуться із дуетом Вікторією Голубич (Швейцарія)/Ніна Стоянович (Сербія). 

Цікаво, що Бондаренко вже обігрувала Голубич - у першому колі АО-2018. У свою чергу Леся Цуренко вибила Наталью Віхлянцеву також у першому колі.

Також перемогою у парному розряді стартувала найкраща українка у цьому виді програми Ольга Савчук. Разом із Ралукою Олару вона переграла українку Катерину Козлову та Юлію Путінцеву з Казахстану 6:3, 6:3. 

Australian Open

Мельбурн, Австралія

Призовой фонд – 22,624,00 долларів

Хард, парний розряд

Перше коло

17 січня

Людмила Кіченок (Україна)/Макото Ніномія (Японія) - Леслі Керхове (Нідерланди)/Лідія Морозова (Білорусь) - 6: 7 (4), 2: 6

Ольга Савчук (Україна)/Ралука Олару (Румунія) - Катерина Козлова (Україна)/Юлія Путінцева (Казахстан) - 6: 3, 6: 3

Анастасія Родіонова (Австралія)/Наталья Віхлянцева (Росія) - Катерина Бондаренко (Україна)/Олександра Крунич (Сербія) - 2:6, 2:6

Раніше повідомлялося, що у третє коло вийшли українки Еліна Світоліна та Марта Костюк, які зіграють в очній зустрічі у наступній стадії.

Також зазначимо, що у другому колі одиночного розряду зіграють ще двоє представників України - Олександр Долгополов та Леся Цуренко.

Коментарі ()