Головне

Кубок Федерацій. Квитки на матч з Австралією будуть від 5 гривень

17.03.2010 19:18 354 0
Квитки на матч збірних України та Австралії в межах Кубку Федерацій будуть коштувати від 5 гривень.

Про це заявив перший віце-президента ФТУ Юрій Сапронов у коментарі сайту sapronov-tennis.org.

"На матчі з бельгійками були розкуплені всі квитки, а в залі виявилося чимало вільних місць. Для простого глядача ситуація незрозуміла. Надто, залишилися "за бортом" багато хто, хто хотів купити квиток і потрапити на матч", - сказав він.

"Ми проаналізували хто і чому, купивши квиток, не прийшов. Це було зробити нескладно, тому що "масивність" заповнення трибун нами контролювалася. Виявилося, що 200-250 порожніх місць у залі - це дитячі місця. Ті, які були безкоштовними. Людина отримала безкоштовний квиток на руки і зі своїх міркувань вирішила відмовитися від відвідування матчу", - розповів Сапронов.

На його думку, глядач має нести певну відповідальність.

"Ми не ставимо завдання заробити на продажу квитків. Сьогодні ймовірна сума отриманих від продажу коштів не покриє і 20 відсотків всіх витрат. Для нас головне, щоб зал був повний, і команда відчувала підтримку своїх відданих шанувальників. На матчі з Італією це почуття було у всіх гравців. За що величезне спасибі всім вболівальникам, які заповнили трибуни", - додав функціонер.

"Думаю, ми зможемо це повторити і навіть поліпшити на майбутній матч. Ціни на квитки залишаються колишніми. Основні місця -5 і 10 гривень за день, ложі і торцевий сектор - 20 гривень. Безкоштовних квитків на цей раз не буде", - пояснив Сапронов.

Нагадаємо, матч плей-офф Першої Світової групи Кубка Федерації між збірними України й Австралії відбудеться 24-25 квітня у харківському ПЦ "Локомотив".

Коментарі ()