Головне

Олена Бондаренко: Янковіч треба постійно пресингувати

22.01.2010 11:21 306 0
Щоб перемогти сербку Єлену Янковіч, її суперницям необхідно постійно пресингувати.

Про це заявила перша ракетка України Олена Бондаренко після перемоги у третьому колі Australian Open.

"Я не ставила для себе якихось завищених цілей, не говорила собі, що от саме зараз повинна перемогти, якщо стільки раз програла. Я зараз в хорошій формі, і намагалася показати все, що можу на корті, не нервувати, і грати до кінця на перемогу", - наводить слова українки sapronov-tennis.org.

"Було зрозуміло, що Янковіч в якийсь момент може заграти краще, як це і сталося в другому сеті при 4:1, - я трохи занервувала, а вона змогла додати, - і мені потрібно було продовжувати активно грати самій. Наш перший матч закінчився з рахунком 6:7 у третьому сеті, так що шанси і тоді були", - додала наша співвітчизниця.

"З першого гейму я відчувала, що можу виграти, надто що у суперниці було багато помилок. Я добре відчувала свою гру, грала кожен м'яч, навіть дуже складний, і навіть коли програла два гейми з 2:0, хоча могла їх виграти - і рахунок був 40:0, і 40:15, - я продовжувала в тому ж темпі, бо відчувала, що роблю все правильно і зможу виграти.

У матчах з Янковіч я завжди знаю, що їй потрібно забивати, пресингувати, не давати втягнутися у свою гру, тому що вона з будь-якого зручного м'яча може забити. Тому всі м'ячі намагалася грати активно", - підсумувала Олена.

Коментарі ()