Головне

Італійці задоволені українськими умовами

18.12.2009 16:31 305 0
Менеджер італійської жіночої збірної з тенісу Серджіо Палміері задоволений умовами розташування та підготовки суперниць України в Кубку Федерацій.

"По-перше, я знав, що Харків - велике місто, але я переконався, що воно ще більше ніж я припускав. У той же час, відстані між готелями та спортивними спорудами, які ми будемо використовувати, дуже невеликі. Наприклад, граючи в Москві, нам доводилося добиратися до стадіону більше години. Тут же потрібно буквально кілька хвилин", - сказав представник апенінців, який прибув з ознайомчим візитом перед матчем Україна-Італія.

"Готелі, які нам запропонували для розміщення, дуже комфортабельні і включають все необхідне на високому якісному рівні. Приємно здивував клуб "Тетра", в якому є абсолютно все, що може знадобитися для підготовки до матчу, починаючи від відмінних кортів, фітнес-залів, масажних кабінетів, ресторану і басейну. Як мені сказали, клуб новітній, і був побудований всього два роки тому", - додав італієць.

Велике враження на гостя України справив спортивний комплекс "Локомотив", який він також оглянув разом з колегою Всеволодом Кевлічем.

"Там прекрасний сучасний зал, є всі необхідні приміщення, зокрема коментаторські кабіни для телебачення, фітнес-зал, ресторан і навіть готель. Здивувало, що ми будемо грати в такій сучасній споруді", - наводить слова Палміері sapronov-tennis.org.

Коментарі ()