Головне

Олена Бондаренко: "Поразку від Кузнєцової вирішили мої дві помилки"

26.01.2009 09:54 493 0
Олена Бондаренко: "Поразку від Кузнєцової вирішили мої дві помилки"

- Олена, матч з Кузнєцовою проходив практично у рівній боротьбі, і не можна сказати, що хтось мав велику перевагу. Кінцівка першого сету була практично твоя, навіть на тай-брейку ти вела.

- Так, підсумок сету залежав від тай-брейка. Свєтлана дуже добре подавала, особливо вдало при 4:6, коли відіграла два сет-боли, а я, коли вела 5:3, зробила подвійну помилку, і помилилася на сет-болі в аут при 6:5. Ну і в цілому, Свєта відіграла добре. Мої дві помилки все вирішили.

- У другому сеті з самого початку також була рівна гра, ти могла повернути брейк вже у наступному геймі, а наприкінці вже майже наздогнала Кузнєцову. Що не вдалося у грі?

- У другому сеті Свєта грала з самого початку дуже добре, забивала м'ячі, атакувала. Я прагнула грати якомога глибше, оскільки тільки цим можна було стримувати її атаки. Наприкінці я трохи розслабилася, оскільки втрачати було нічого, стала легше даватися гра, ну а вона навпаки,  - трохи "затиснулася", оскільки була близька до перемоги. Тоді вже пішла рівна гра. А мою подачу на 4:5 вона приймала дуже добре, у мене ж була подвійна помилка на останньому матч-болі.

- Проте, ти відіграла чотири матч-боли. Якщо в цілому подивитися на твою гру, готовність до сезону, чи можна сказати, що твоя форма близька до оптимальної, або, наприклад, до тієї, яка була у квітні минулого року?

- Зараз важко сказати, наскільки ідеальна форма. Але з кожним матчем я відчуваю поліпшення. Після першого матчу тут я була незадоволена грою. Суперниця була слабкою, і гра відповідною. Але в наступному матчі все почало налагоджуватися, фізична підготовка, я вважаю, зараз вже на хорошому рівні, тепер потрібна ігрова практика. Потрібно грати більше матчів, щоб з'явилася впевненість у діях.

- У цьому матчі за тебе вболівав практично весь стадіон, який "заводила" велика група активних уболівальників, були пісні, навіть "хвилі" запускали. Ти звертала на це увагу, відчувала підтримку?

- Так, я помітила (сміється). Звичайно, це дуже допомагає, коли стадіон вболіває за тебе. З'являється бажання продовжити грати якомога довше, а не просто завершити матч програшем. Настрій поліпшується.

- До матчів Кубка Федерації у Харкові залишається всього два тижні. Який план підготовки до ігор у збірній?

- Спочатку треба приїхати додому, трохи відпочити. Потім почнемо тренування і підготовку до матчів.

sapronov-tennis.org

Коментарі ()