Головне

Днями Київ вп’яте прийматиме Глобал Лазер Ран Сіті Тур

19.05.2021 15:16 1449 0
Днями Київ вп’яте прийматиме Глобал Лазер Ран Сіті Тур

Джерело - Чемпіон.

22 травня на Кінно-спортивній базі Динамо відбудуться відкриті змагання в рамках міжнародного проєкту Глобал Лазер Ран Сіті Тур  під егідою Міжнародного союзу сучасного п'ятиборства (UIPM).

Змагання відбуватимуться у категорії "Open" для молодих спортсменів та ветеранів, а також чемпіонати України для юнаків, юніорів та дорослих, що будуть відбірковими для участі у міжнародних стартах. Нагадаємо, що Україна реалізує цей проєкт, спрямований на розвиток та популяризацію сучасного п'ятиборства та його субвидів, починаючи з 2017 року.

За цей період у змаганнях взяли участь близько 10000 спортсменів з усіх регіонів країни. Завдяки участі у проєкті ФСПУ отримала від UIPM лазерне обладнання на суму близько 2 млн.грн., що було передане у спортивні школи та секції, де культивується сучасне п'ятиборство.

Як повідомив президент Федерації сучасного п’ятиборства України Ігор Панін,  цього року змагання  Глобал Лазер Ран Сіті Тур  також відбудуться у Львові, Ірпені та у Слов’янську. Їх проведення заплановано на осінь.

Коментарі ()