Головне

Босянок: Символ збірної України - мохеровий рушник

29.06.2016 08:43 3853 0

Український телекоментатор Денрис Босянок вважає, що в збірної України на Євро-2016 не було ні души, ні серця.

Про це він сказав в інтерв`ю Футбол 24.

"Ви так одразу провокуєте мене на дуже смачні і глибокі лексичні вправи. Я почну із символа, як мене вчили на факультеті журналістики. Знаєте, що для мене є символом виступу нашої команди на чемпіонаті Європи? Це мохеровий рушник. Поясню, чому.

Усі три матчі для нас були визначальними, але дуже показовим, символічним, зламним моментом став матч у Ліоні, на "Жерлані", з Північною Ірландією. Коли град зірвав матч, і арбітр, чех Краловєц, завів збірні в роздягальні, наші вболівальники, які перебували на стадіоні, не бачили того, що сталося опісля. А у телевболівальників така унікальна можливість була, бо робилися включення із підтрибунного тунелю.

Футболісти Ольстера стояли, наче боксери, або боксери-собаки, яких забрали з поля бою, відірвали від шматка м’яса. У них були такі скажені очі, які шукали можливість, щоб знову побігти і з’їсти нарешті це м’ясо.

А що робила українська збірна? Вона побігла за мохеровими рушниками. Почали вибирати оці мохерові рушники, які їм приніс наш персонал. А ще двоє-троє узагалі побігли переодягатися, знімати мокрі футболки, на що гравці Ольстера лише спантеличено кліпали повіками. У нас на цьому турнірі була мохерова збірна. Цей момент мене просто перекинув.

Я зрозумів, що ніхто там рвати, боротися за м’ясо і помирати на полі не буде. Тому що мохерові рушники не дозволяють. Мохер – така суть цієї команди була", - розповів Денис. 

Денис Босянок
Коментарі ()