Головне

Нагорняк: Шанси України 50% на 50%

10.11.2015 09:51 190 0

Тренер Дніпра Сергій Нагорняк поділився думкою про протистояння України зі Словенією у плей-офф відбору до Євро-2016.

"Якщо глянути на склад словенців та клуби й чемпіонати, які вони представляють, то об'єктивно наші шанси 50 на 50 і не більше. Багато словенців грає в італійській серії "А" і не пасуть там задніх. Кампль - основний гравець леверкузенського "Байєра", який регулярно виступає в Лізі чемпіонів.

У нас теж є чим похвалитися. У відмінній формі перебуває Коноплянка, який у грі з "Реалом" просто літав по полю. Дублем відзначився в матчі чемпіонату Ярмоленко. Не припиняється гольова феєрія від Селезньова. Звісно, ми втратили Ротаня. Це позначиться на грі, особливо під час розіграшу стандартів. Я достеменно не знаю, чи устигне Руслан відновитися, але, думаю, шанси на таке невеликі.

Якщо врахувати дискваліфікацію на львівський матч Степаненка, то, фактично, у Фоменка не залишилося вибору. У центрі півзахисту зіграють Рибалка, Сидорчук і Гармаш. Або когось із цієї трійці замінить Маліновський. А чому б і ні? "Динамівське" тріо зігране.

Гадаю, що головне у львівському матчі - не пропустити. Забивати у нас є кому. Пропущений гол здатний вибити нашу збірну із колії.

Тим не менше, за атакувальну гру нашої збірної я спокійний. Свій шанс нам випаде. Інша справа - не пропустити, - цитує Футбол 24.

Коментарі ()