Головне

Фоменко: Ми вже добре вивчили Словаччину, знаємо її сильні сторони

07.09.2015 20:20 274 0
Фоменко: Ми вже добре вивчили Словаччину, знаємо її сильні сторони

І збірна України, і збірна Словаччини добре вивчили один одного, тому українські тренери знають сильні сторони суперника.

Про це головний тренер національної команди Михайло Фоменко, якого цитує офіційний сайт Федерації футболу України, розповів напередодні відповідального матчу.

"У нас все нормально, всі гравці готуються до відповідального матчу. Якщо б у нас склад був лише десять людей, тоді можна було б казати, що є проблеми. А так, ми викликали достатньо кваліфікованих виконавців, які зможуть замінити відсутніх гравців", - сказав він.

"Ми вже добре вивчили один одного, і знаємо сильні сторони збірної Словаччини. Звичайно, є моменти, на яких можна зіграти. Наші хлопці вийдуть і будуть виконувати тренерські настанови на гру, а те, що ми їм скажемо - це вже наша справа", - додав наставник.

За словами Фоменка, гра зі словаками у Києві не була провальною, просто команда здійснила ряд грубих помилок, після однієї з них і забили гол.

"Ми теж створили достатньо моментів, але реалізація нас підвела, тому матч завершився нашою поразкою. Повторюся: ми вивчили суперника. Так само, як і вони нас, тому великих сюрпризів, напевно, чекати не варто", - зауважив тренер.

"Ми у поєдинку з Білоруссю тримали у голові матч зі Словаччиною. Наприклад, заміна Ярмоленка. Те саме можна сказати і про нашого суперника: деякі футболісти були замінені по ходу гри з Іспанією", - підсумував він.

Коментарі ()