Головне

Перший національний також буде транслювати матчі Мундіалю з коментаром Фоззі та папугою

12.06.2014 10:37 228 0

Матч відкриття чемпіонату світу з футболу 2014 року Бразилія - Хорватія українські глядачі зможуть побачити 12 червня на Першому Національному каналі.
Про це заявив генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія в ході прес-брифінгу на тему: "Жаркий місяць футболу на Першому".

Про це повідомляє Укрінформ.

"Кращі футболісти кращих збірних, забиті м'ячі і нереалізовані можливості на стадіонах Бразилії - все це можна буде побачити на власні очі в режимі реального часу. О 21.15 канал покаже церемонію відкриття першості світу. А о 22.55 почне пряму трансляцію першого матчу чемпіонату світу Бразилія - Хорватія", - сказав Аласанія.

За його словами, інші матчі першості світу канал показуватиме і в прямому ефірі, і в записі. За винятком тільки півфінальних поєдинків та фіналу. Їх Перший Національний покаже в прямому ефірі.
"Конкурувати з нами під час чемпіонату світу буде канал "Україна". Але, думаю, ми витримаємо це суперництво", - зазначив директор Національної телекомпанії.

Коментувати всі футбольні події, які пройдуть на стадіонах в Бразилії, на Першому Національному каналі будуть Андрій Столярчук, Дмитро Лазуткін і учасник групи ТНМК Олександр Сидоренко (Фоззі).

Крім того, під час прямих включень із студії папуга на кличку дон Педро вгадуватиме ім'я переможця кожного футбольного матчу.
Нагадаємо, що 20-й чемпіонат світу з футболу ФІФА відбудеться з 12 червня по 13 липня в Бразилії. Матч відкриття пройде на "Арені Корінтіанс" в Сан-Паулу, а фінал - на стадіоні "Маракана" в Ріо-де-Жанейро.

Коментарі ()