Головне

Єнакієвець припинить виступи в Екстра-лізі

25.05.2014 16:58 275 0

Єнакієвець припинить виступи в екстра-лізі.

Про це повідомив президент клубу Андрій Новіков.

"Я повинен припинити виступи в Екстра-лізі. Це було нелегке рішення. Знаєте, як відрубати собі руку. Болить дуже довго і рана заживає болісно, а потім ниє в негоду, але жити можна! А адже я колись заявляв, що футзал допомагає цікавіше жити.

Причина не в тій ситуації, яка у нас на вулицях сьогодні відбувається, це все вторинне. За дванадцять сезонів були різні часи: і в замерзлих залах грали, і по півроку грошей не було, але гравці завжди вірили мені, а я вірив в команду. Рано чи пізно - все заспокоїться і налагодиться.

Причина в керівництві і членах Екстра-ліги, в неколегіальних діях,  у не дотриманні спортивного принципу. Я з цим буду боротися. Тепер я підтримую Юрія Михайловича Шацкого з ЛТК, президентів інших клубів першої ліги.

Тому пропоную гравцям зайнятися пошуком продовження кар'єри в інших клубах. Зі свого боку, обіцяю допомогти кожному в подальшому працевлаштуванні, якщо не в Україні, то за кордоном, і виплатити всі, передбачені контрактами винагороди.

У Черкаси команда виїжджає, і потрібно зробити все можливе для перемоги. Від нас цього чекають вболівальники", - наводить слова Новікова прес-служба клубу.

Коментарі ()