Головне

Ігнатьєв: Блохін керував ситуацією - на відміну від Адвоката

23.06.2012 16:26 326 0

Попри те, що і збірна України, і збірна Росії посіли треті місця у групових етапах Євро враження від виступу команд зовсім різні.

Про це заявив виданню "Спорт день за днём" один з тренерів київського "Динамо" росіянин Борис Ігнатьєв.

"Говорячи про провал, не варто забувати, в яких за силою групах довелося грати обом збірним. Квартет збірної Росії не може зрівнятися з тим, де грали Англія, Франція і Швеція. Росія і Україна знаходилися в різних умовах", - вважає він.

"Блохін, на відміну від Адвоката, керував ситуацією. Після дуже складної гри з французами його команда перебувала у важкому психологічному стані, але він зумів виявити якийсь запас сил, завдяки якому справив позитивні зміни. А ось росіяни котилися по похилій, і тренер нічого не зміг придумати після того, як збірна почала втрачати обличчя у другому таймі гри з поляками", - зазначив він.

На думку Ігнатьєва, і у росіян, і в українців є велика група футболістів, які за певних умов здатні вийти на новий рівень.

"Але потрібно вносити і кадрові, і організаційні корективи. Ігнашевич, Березуцький, Зирянов і інші ще можуть принести користь, але свіжа кров просто необхідна", - впевнений він.

"Зараз в Росії говорять про те, кого стратити, як знайти нових гравців та інше, а в Україні подібного немає. Звичайно, російські футболісти заслуговують негативного ставлення, але я не можу прийняти той рівень критики, який перетворив вчорашніх улюбленців у не зрозуміло кого", - резюмував тренер.

Коментарі ()