Головне

Блан розповів про те, як підлаштовував тактику під Україну

16.06.2012 00:22 371 0

Особливості гри збірної України вимагали прилаштування під неї навіть такого зіркового колектиу як збірна Франції з футболу.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер команди Лоран Блан.

"Ми аналізували гру нашого противника, багато разів переглядали матч Україна - Швеція, і побачили, що навіть пропустивши м'яч, українці можуть ще піднятися. Але ми намагалися забити м'яч, бути як можна більш агресивними і активними, бо знали, що коли українська команда втрачає м'яч, то залишає багато простору, особливо на лівому фланзі. Я думаю, що вони сьогодні старалися, але ми були кращими", - сказав він.

"Не хотів би говорити про індивідуальностях, але якщо ви пом'янули Менеза, то скажу наступне: це такий футболіст, який вимагає довіри. А навики у нього відмінні. Ми аналізували українську команду - вони залишають багато простору в захисній лінії, і ми знали, що можемо цим скористатися. У нас є швидкі гравці, в число яких якраз і входить Менез. Думаю, що завдяки таким матчами він може грати ще більш впевненіше", - вірить тренер.

"Щодо заміни Евра на Кліші, то для того, щоб вигравати, треба атакувати. Кліші зараз знаходиться у відмінній формі, він сьогодні грав проти Гусєва і залишав йому багато простору. Але в сьогоднішньому матчі нам потрібні гравці з великою енергією, і тому я вибрав Кліші, а не Евра", - цитує Блана dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()