Головне

Джерерда повернули до збірної Англії

23.02.2012 16:33 251 0

Суперник збірної України на Євро-2012 збірна Англії, яка кілька тижнів тому залишилася без головного тренера, однією з останніх визначилася із складом, який готуватиметься до товариської зустрічі 29 лютого зі збірною Голландії. 

Виконуючий обов'язки головного тренера Стюарт Пірс, який готує команду до Олімпіади, оголосив список футболістів Англії, викликаних на цю гру. 

До нього не потрапили Френк Лемпард з "Челсі", Ріо Фердінанд ("Манчестер Юнайтед") і Лескотт з "Манчестер Сіті", повідомляє Інформаціний центр Україна-2012.

Повернувся в команду капітан "Ліверпуля" і екс-капітан збірної Стівен Джерррард, який не грав за національну команду з листопада 2010 року. 

Усього Пірс викликав 25 гравців з 11 клубів. 

Склад збірної Англії 
Воротарі: Карсон ("Бурсаспор", Туреччина), Харт ("Манчестер Сіті"), Грін ("Вест Хем"). 
Захисники: Г. Кейхілл, Е. Коул (обидва - "Челсі"), Бейнс ("Евертон"), Г. Джонсон ("Ліверпуль"), Джонс, Смоллінг (обидва - "Манчестер Юнайтед"), Річардс ("Манчестер Сіті"), Вокер ("Тоттенхем"). 
Півзахисники: Беррі, А. Джонсон, Мілнер (усі - "Манчестер Сіті"), Клеверлі, Е.Янг (обидва - "Манчестер Юнайтед"), Даунінг, Джеррард (обидва - "Ліверпуль"), Паркер ("Тоттенхем"), Волкотт ("Арсенал"). 
Нападники: Д.Бент ("Астон Вілла"), Ф. Кемпбелл ("Сандерленд"), Старрідж ("Челсі"), Руні, Веллбек (обидва - "Манчестер Юнайтед"). 

Коментарі ()