Головне

У Києві за місце для намету під час Євро правлять, як за польський хостел - експерт

15.02.2012 09:15 133 0

За місце для намета зі шведських уболівальників Євро-2012 у Києві правлять 40 євро - стільки ж коштує проживання у хостелі у Польщі.

Про це на прес-конференції на тему: "Чому іноземні туристи бояться їхати на Євро-2012 до Києва?" поінформувала експерт Інституту практичної політики Світлана Кушнір.

"Шведи передбачають, що приїде 6,5 тис. їхніх уболівальників, вони запитали про можливість розміщення із своїми наметами за 10 євро на добу з людини. Поки що торг триває, наші кажуть - сорок. Ви уявляєте: приїхати зі своїм наметом, жити десь на острові і заплатити, як за хостел у Польщі", - сказала вона.

Кушнір нагадала, що під час Євробачення наметове містечко на Трухановому острові було напівпорожнім. На її думку, така ситуація може повторитися і під час Євро-2012, оскільки з огляду на дорожнечу та низький рівень сервісу іноземні вболівальники віддають перевагу розселенню у польських містечках, а на матчі в Україну прилітатимуть.

Як повідомлялося, представники збірної Швеції попередили Київ про те, що для розміщення їхніх уболівальників потрібно близько 6 тисяч місць, причому шведи збираються селитися переважно у кемпінгах, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()