Головне

У Харкові очікують на 26 тисяч уболівальників з Голландії

13.10.2011 12:41 352 0

На матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року, які пройдуть в Харкові, приїдуть близько 26 тис. голландських уболівальників.
Про це 13 жовтня в ході робочої наради з питань консульської підтримки іноземних громадян під час Євро-2012 заявив заступник харківського міського голови Ігор Терехов.

За його словами, під час переговорів з представниками голландського консульства стало відомо, що вірогідність того, що збірна Нідерландів зіграє в Харкові, складає 70%, в Гданьську (Польща) - 30%.

Також Терехов сказав, що в голландське консульство надійшло понад 6 тис. заявок на проживання в "Orange Camp".

Директор Департаменту з питань підготовки Євро-2012 Харківської міськради Олександр Нечипоренко повідомив, що голландці вже подивилися чотири місця, в яких потенційно може бути розбитий такий табір : Піски (район Журавльовського водосховища), територія за пляжем "Аркада", лижна база "Темп" і санаторій "Дубовий гай".

Крім того, є велика вірогідність, що в Харкові зіграє збірна Іспанії. Як заявили представники збірної Іспанії, вірогідність того, що вони зіграють в Харкові - 80%, у Варшаві - 20%, пише STATUS QUO.  

Коментарі ()