Головне

Литвин: Із фінансуванням будівництва об'єктів Євро проблем не буде

11.10.2011 19:14 297 0

 Проблем із фінансуванням українською владою будівництва об'єктів чемпіонату Європи 2012 року з футболу не буде.

Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час зустрічі з маршалком Сейму Республіки Польща Гжегожем Схетиною.

"У проекті Держбюджету на наступний рік закладено 1 мільярд доларів на об'єкти Євро-2012. Щодо фінансування об'єктів чемпіонату Європи з футболу жодних проблем немає з боку Держбюджету", - запевнив спікер.

За словами Голови ВР, роботи у ході підготовки до Євро-2012 проводяться згідно з графіком.

"Я спілкувався сьогодні з будівельниками, які працюють над створенням нового терміналу міжнародного аеропорту "Львів". Вони гарантують, що роботи відбуваються за планом і будівництво буде завершено у визначені терміни - тобто до кінця цього року", - зазначив спікер.

У свою чергу Гжегож Схетина запевнив, що в Польщі роботи на об'єктах до Євро-2012 відбуваються у визначені терміни. Вже збудовані всі стадіони, розбудовується інфраструктура.

"Вся інфраструктура, яка призначена для пересування вболівальників, буде завершена вчасно", - підкреслив Схетина.

Голова ВР та маршалок Сейму РП також обговорили перспективи українсько-польських відносин, зокрема щодо вдосконалення міжпарламентської співпраці.

Литвин та Схетина дійшли згоди щодо проведення регулярних зустрічей комітетів з питань закордонних справ Сейму Республіки Польща і Верховної Ради України, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()