Головне

"Потяги Євро" прибудуть в Україну раніше запланованого

15.07.2011 21:59 358 0

Потяги виробництва компанії "Hyundai Rotem", які забезпечуватимуть швидкісне сполучення під час проведення Євро-2012, прибудуть в Україну раніше запланованого.

Про це стало відомо під час проведення чергової зустрічі керівництва "Укрзалізниці" та компанії "Hyundai Corporation", що відбулася 15 липня 2011 року у м. Києві, повідомляє прес-центр "Укрзалізниці".

Генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак повідомив, що українська делегація знаходиться в Кореї, та щоденно доповідає про стан реалізації проекту.

"Наразі вирішується яким саме чином - залізницею чи автотранспортом буде здійснюватися доставка поїздів. Ми хочемо визначитися з оптимальним варіантом найближчим часом, тому просимо своїх корейських партнерів надати свої пропозиції з цього приводу", - підкреслив керівник відомства.

Корейська сторона вже надала графік постачання електропоїздів в Україну, список постачальників основних компонентів, графік випробувань та навчання спеціалістів. Прийнято рішення про постачання тренажера для навчання локомотивних бригад на території України, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()