Головне

Чемпіонат Європи. Українки вибороли "срібло" і "золото"

31.03.2011 22:15 163 0

31 березня на Чемпіонаті Європи в Дормунді було розіграно три комплекти медалей, з яких наші дівчата завоювали "золото" і "срібло".

Про це повідомляє сайт АСБУ.

У ваговій категорії до 48 кг Христина Дарануца завоювала срібну медаль.  У першому колі вона здобула перемогу над болгарською спортсменкою Граціелой Драгоєвой з рахунком 2:0. З тим же рахунком Христина пемогла другу суперницю німкеню Ніну Хеммер. Бронзова призерка торішнього ЧЄ францужинка Мелані Лесафрі також не змогла протистояти натиску нашої борчині 2:0.

У півфіналі Христина здолала досвідчену румунку Христину Кротоу - 2:1, а у фіналі українка поступилася колишній співвітчизниці, вихованці львівської школи боротьби титулованій Марії Стадник, яка виступає за Азербайджан.

У ваговій категорії до 51 кг Юлія Благиня виборола "золото". У першому колі львів'янка перемогла литовську борчиню Дейманте Бутавісіуту. Перемогою закінчилась зустріч українки з білоруською спортсменкою Марією Івановою. В фіналі Чемпіонату Європи Юлія здолала віце-чемпіонку Європи румунку Естеру Добре.

Коментарі ()