Головне

Волонтерів на Євро почнуть реєструвати у червні

18.02.2011 17:47 342 0

Реєстрація волонтерів, які працюватимуть під час фінальної частини чемпіонату Європи з футболу-2012, розпочнеться у червні 2011 року.

Про це повідомив начальник відділу з роботи з волонтерами Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" Андрій Банцер.

"Охочим стати волонтерами під час чемпіонату необхідно буде заповнити анкету на офіційному сайті УЄФА, а також пройти інтерв'ю із представниками комітету", - сказав він.

"Інтерв'ю проходитимуть у вихідні в усіх приймаючих містах. До Нового року імена кандидатів будуть підтверджені, і почнеться програма навчання", - пояснив він.

Базовими вимогами до кандидатів стане досягнення повноліття, впевнена англійська мова, а також вмотивованість рішення займатися волонтерською роботою.

"Є й спеціалізовані вимоги до окремих напрямків роботи, наприклад, у службі IT, де без спеціальних знань людина не зможе працювати", - зазначив Андрій Банцер.

Він додав, що до волонтерів виставлятиметься й низка вимог індивідуального характеру.

"Загалом УЄФА планує залучити в Україні 2,5 тис. волонтерів, які працюватимуть більш ніж за двадцятьма напрямками роботи", - цитує Банцера Укрінформ.

Коментарі ()