Головне

Вартість квитків на матчі Євро-2012 буде меншою, ніж на Євро-2008

25.10.2010 16:23 355 0

Вартість квитків на матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі буде меншою, ніж на попередньому Євро-2008.

Про цн заявив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, пише NEWSru.ua з посиланням на газету "Команда".

"Ціну на квитки вирішальної частини Євро буде незабаром визначено. А філософія УЄФА полягає у тому, щоб зробити квитки максимально доступними для вболівальників. Разом з місцевими оргкомітетами в Україні та Польщі УЄФА, як ніхто, зацікавлений у тому, щоб усі арени на вирішальній стадії були заповнені на 100 відсотків. Це дуже важливо з погляду успішного проведення турніру", - сказав він.

"Причому ціна буде однаковою і для українців, і для поляків, і для мешканців інших європейських країн. Вартість на квитках, які будуть призначені для поширення в Україні, буде вказана і у євро, і у гривнях (для поляків відповідно - у євро та злотих)", - додав Лубківський.

За словами Лубківського, квитки почнуть реалізовуватися 1 березня 2011-го. Єдиним авторизованим каналом для цього стане офіційна інтернет-сторінка УЄФА - uefa.com.

Коментарі ()