Головне

Баль: Гана може зробити сюрприз

01.07.2010 15:28 260 0
Збірна Гани може зробити сюрприз на чемпіонаті світу з футболу у ПАР.

Про це заявив екс-тренер одеського "Чорноморця" Андрій Баль під час телемосту Київ-Москва-Тбілісі-Єреван, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Хочеться пригадати історію. У 1982 році Італія ледь-ледь вийшла з підгрупи за різницею м'ячів, а потім вони дали феєрверк з чудових ігор. Вони обіграли аргентинців на чолі з Марадоною і блискучу команду Зіко. Потім у півфіналі спокійно обіграли поляків, а в фіналі важкопрохідних німців", - розповів фахівець.

"У 2006 році італійці ледь вийшли з підгрупи. Скрізь бувають сюрпризи і удача, скрізь бувають суддівські помилки", - додав він.

"Гана - давно награна команда. Вони на юніорських і молодіжних чемпіонатах навіть щось виграли. Вони можуть зробити сюрприз", - переконаний Баль.

За його словами, Парагвай - прагматична команда, яка у 1/8 фіналу "катала м'яч і знала, що робить".

"Якщо взяти Німеччину і Аргентину, хочете чи ні, преса впливає на ту чи іншу команду. Одна може зібратися, а інші може отримати такий собі "бумеранг", - зазначив тренер.

Від Бразилії та Нідерландів Баль очікує якісного і мобільного футболу: "До цього всі матчі Бразилії виграні із запасом, зараз вони грають у прагматичніший футбол".

"Деякі матчі чвертьфіналу завершаться у додатковий час", - підсумував він.

Коментарі ()