Головне

Баль: Не можна робити знижки ні англійцям, ні італійцям, ні французам

01.07.2010 13:46 244 0

Ні англійцям, ні італійцям, ні французам не можна робити знижки у поганому виступі на чемпіонаті світу у ПАР через участь гравців команд в європейських чемпіонатах.

Про це заявив екс-тренер одеського "Чорноморця" Андрій Баль під час телемосту Київ-Москва-Тбілісі-Єреван, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"На сьогоднішній день ми нічого нового в тактичному плані не побачили, нових гравців також не побачили. Для кожної з команд стояло завдання вийти з підгрупи, і саме там дуже багато хвилювання. Такі команди, як Франція, як Італія, показали себе не з кращого боку. Напевне, потрібна свіжа кров, бо на старому багажі далеко не поїдеш", - сказав фахівець.

На його думку, у команд немає нових заготовок, "але радує те, що вже у 1/8 фіналі були яскравіші ігри". "Будемо сподіватися, що у чвертьфіналах побачимо щось нове", - додав він.

"Багато хто каже, що був важкий сезон, але все це відмовки. Бо у тих же бразильців, аргентинців, ганців всі гравці грають у європейських чемпіонатах. Тому не можна робити знижки ні англійцям, ні італійцям, ні французам, від яких ми сподівалися побачити щось нове", - наголосив екс-тренер одеситів.

"Щоб було якесь відкриття, якась команда себе показала? Не було. Багато чекали від команд з африканського континенту, але вони зіграли та тому ж рівні, як і на минулому. Той же Кот-Д'Івуар, які там гравці, а одного цілого не було", - зазначив Баль.

Балю сподобалася Японія: "Якщо ми знали такого гравця як Хонда, то тепер про нього дізнався весь світ".

Коментарі ()