Головне

Грозний захистив Доменека і у всіх бідах звинуватив гравців збірної Франції

23.06.2010 10:34 371 0

Екс-тренер київського "Аренала" В'ячеслав Грозний заявив, що він звинувачує у невдалому виступі збірної Франції не Раймона Доменека, а гравців.

Про це тренер розповів в інтерв`ю "Футбол России".

"Знаєте, чесно кажучи, я в шоці від поведінки гравців. Схоже, футболісти-мільйонери, які в клубах лише відпрацьовують свої контракти, дещо забули - у збірній грають за країну, за її прапор, за її герб! Добре, якби гравці ще футбол якийсь  показували, але ж і цього немає - команда зовсім не була помітна на полі.

Так, можна як завгодно звинувачувати тренера, але ж не тренер виходить на поле - футболісти. І вже якщо в них не виходить грати у футбол, то про що ми взагалі говоримо!

Бунт гравців - у принципі нерідкий випадок для клубів, що мають фінансові складності, але не для збірної Франції, чиї гравці ситі й одягнені. І вже тим більше не на чемпіонаті світу, де треба грати за честь своєї країни.

Чув, що Анелька, якого я вважаю гарним футболістом, жорстко відповів на критику Доменека на свою адресу. Так і хочеться сказати: "Так хто ти такий, хлопець? Що тобі не подобається - що тренер тобою десь незадоволений? Так ти забий два- три голи - і тоді тільки відкривай рот!"

Коментарі ()