Головне

Гай: Не варто передчасно радіти Греції

19.10.2009 18:55 303 0
Футболістам збірної України не варто передчасно радіти жеребу плей-офф чемпіонату світу, який звів команду Михайличенка із Грецією.

Про це заявив півзахисник національної команди Олексій Гай.

"Звичайно, якщо порівнювати цю команду зі збірною Франції чи Португалії, то вона, може бути, і нижче класом. Але Греція потрапила у групу сіяних, що зайвий раз говорить про те, що це сильний суперник. У всякому разі, там ж не які-небудь веслярі грають, а такі ж футболісти, як і ми. Тому не варто передчасно радіти, а навпаки - потрібно налаштовуватися на дуже серйозні матчі", - наводить слова футболіста прес-служба "Шахтаря".

На думку хавбека, у всіх відбірних групах була боротьба і "те, що збірна Греції посіла друге місце, теж чогось варте".

"У даній ситуації нам вибирати не доводиться. Немає різниці, яка команда випала. Однаково потрібно виходити і показувати все, на що ти здатний", - вважає Гай.

За його словами, мотивація потрібна в кожній грі, незалежно від того, хто суперник.

"Безумовно, всі хочуть на Чемпіонат світу. Дехто з тих, хто туди не потрапив, кажуть, що ПАР - не розвинута країна і тому подібне. Але це все відмовки. Кожен футболіст хоче себе проявити на Чемпіонаті світу чи Європи. Для гравця збірної це найголовніше досягнення", - наголосив футболіст.

Коментарі ()