Головне

Російські фанати спровокували бійку під час гри з Азербайджаном

15.10.2009 13:45 505 0

Російські вболівальники спровокували безладдя на стадіоні "Тофік Бахрамов" під час футбольного матчу в Баку між збірними Азербайджану та Росії в рамках відбіркового циклу ЧС-2010.

Наприкінці першого тайму близько 300 фанатів російської команди кинули кілька шумових петард у бік сектора з місцевими вболівальниками. Після цього гості прорвали кордон зі співробітників місцевої поліції і на кордоні секторів вчинили бійку.

Погасити безлади на трибунах вдалося особливому підрозділу - "крапові берети", які прийшли на допомогу своїм колегам. Інцидент тривав близько 5-7 хвилин.

"Ніхто з російських вболівальників, що брали участь в бійці, не був затриманий, - сказав після закінчення інциденту представник місцевого правопорядку. - Ми дали можливість покинути стадіон в перерві матчу всім, хто хотів це зробити".

Тим не менш, до початку другого тайму до сектору, де розташувалися російські вболівальники, прибув невеликий загін спецназу, в обмундирування якого входили помпові рушниці, шоломи, кийки і бронежилети.

Зазначимо, що внаслідок бійки двоє місцевих вболівальників отримали поранення і були відправлені у лікарню.

ТСН

Коментарі ()