Головне

Тренер збірної подав у відставку та обвинуватив Мінспорту

12.10.2009 18:48 192 0
В останній день Відкритого Кубку Донбасу головний тренер збірної України зі стендової стрільби Микола Браун подав у відставку.

Про це повідомив сам наставник національної команди.

"Мою заяву можуть і не прийняти, але це не означає, що я залишуся. Я не уявляю, як можна розвивати стендову стрільбу, якщо не вистачає грошей на молодь. Так, був варіант возити одну молодь без досвідчених стрільців, але тоді б мене запитали, де результати, навіщо ми вам хоча б ці гроші дали. Така ситуація мене не влаштовує. Може хтось і може так працювати, але тільки не я", - заявив Микола Браун.

За словами тренера, ще навесні він попередив представників Міністерства спорту, що якщо ситуація з фінансуванням не покращиться, то після чемпіонату світу він піде з команди.

"Навіть на чемпіонат світу люди поїхали за свій рахунок. І з ними, до речі, досі не розрахувалися. Це ж повне неподобство", - наголосив він.

У разі якщо Микола Браун не буде тренером збірної, то на етапах Кубку світу національну команду супроводжувати він вже не буде. До речі, це рішення тренера не було спонтанним.

Зараз Микола Браун є заступником директора по спорту ТОВ "Артеміда", де розташований однойменний стрілецький стенд. На Відкритому Кубку Донбасу Микола Браун виконував функції головного судді змагань, повідомляє sportclub-isd.com.

Коментарі ()