Головне

Михайличенко розповів, чому не взяв Русола

05.10.2009 17:59 324 0
Андрій Русол не отримав виклик у збірну України через те, що грає на одній позиції із Дмитром Чигринським.

Про це заявив головний тренер національної команди Олексій Михайличенко на прес-конференції у понеділок, 5 жовтня, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Русол та Чигринський грають на одній позиції. Зараз надаю перевагу Чигринському, але Русол завжди в обоймі", - сказав він.

Наставник "синьо-жовтої" дружини також порадів за форму Шевченка. "Радує, що Шевченко повернувся в основу та додає від гри до гри. Проти "Арсеналу" він виконав величезний обсяг роботи", - сказав Михайличенко.

На думку тренера головної команди країни, Максим Калиниченко не може проявити себе, коли грає на замінах. "Ми поспілкувалися і прийшли до згоди: якщо я не можу його поставити, то немає сенсу його викликати. Але якщо він доведе своє право виходити з перших хвилин, він буде у збірній. Можливо, йому треба знайти причини в собі", - сказав тренер.

Також фахівець прокоментував гру Костянтина Кравченка, який став отримувати більше ігрової практики у "Шахтарі": "Радує, що він грає в основі - це яскравий гравець. Чекаємо від нього стабільності, характеру, бо на полі він вміє майже все".

Водночас інший Кравченко - Сергій - на думку тренера, загубився у київському "Динамо". "Він такий не один, бо когось тренер не бачить, а комусь характеру не вистачає. Але тільки у грі, можна довести, що ти футболіст високого рівня".

Михайличенко переконаний, що гравець донецького "Металурга" В'ячеслав Чечер не обділений увагою штабу збірної. "Але ми хочемо дати можливість зіграти молодим, тому що це наше майбутнє".

Як вважає наставник нашої команди, Михалик і Алієв не в ідеальній формі, але отримали виклик у збірну, бо "команда має бути єдина". "Алієв та Михалик цілком можуть зіграти з Андоррою. Ми хочемо повернути їм психологічну впевненість".

Михайличенко прокоментував і виклик захисника київського "Динамо" Євгена Хачеріді: "Він був у розширеному списку і раніше, але спочатку ми викликали Ракицького, бо він грає в стилі Чигринського добре грає з Іщенком. Водночас Іщенко не грає в основі, як і Мандзюк, як і Шевчук, тому ми прийняли таке рішення".

Коментарі ()