Головне

Суркіс не вірить, що Платіні сказав щось погане про Київ і радить читати сайт ФФУ

29.07.2009 10:09 398 0

Президент ФФУ Григорій Суркіс не вважає, що Мішель Платіні робив негативні заяви з приводу підготовки Києва до Євро-2012, і думає, що в усьому винні журналісти.

"По-перше, я не почув з вуст Мішеля Платіні під час його останньої поїздки до Польщі чогось нового, про що українська сторона не була поінформована ще у травні. Адже рішення Виконкому УЄФА  у Бухаресті чітко формулюють офіційну позицію Європейського футбольного союзу терміном до 30 листопада цього року, після чого і буде винесено остаточний вердикт щодо кінцевого формату проведення Турніру.
 
Тому надокучливе бажання деяких журналістів вирвати з контексту коментарів Платіні якусь іншу сенсаційну версію, приречені на дезавуювання сайтом цієї організації. Замість того, щоб запускати "качок", краще звіряйте свої інтерпретації з оригіналом офіційного прес-релізу УЄФА", - цитує Суркіса офіційний сайт ФФУ.

Окрім того Суркіс порадив частіше читати сайт Федерації футболу України, щоб уникнути непорозумінь.
 
"По-друге, частіше користуйтеся інформацією з офіційного сайту Федерації футболу України, на якому, до речі, ще 10 липня, коментуючи результати засідання Виконкому УЄФА у Вільнюсі, я чітко дав зрозуміти, що не варто шукати у кожній публічній заяві Мішеля Платіні прихованих натяків на неіснуючі "подвійні стандарти" по відношенню до нашої держави. Адже діалог з УЄФА відбувається зрозумілою для обох сторін  мовою, і ми не потребуємо поганих перекладачів, які нав'язують світовій спільноті свої скандальні інтерпретації, - Суркіс.

Коментарі ()