Головне

На стадіоні у Львові почали встановлювати колони східної трибуни

11.07.2009 11:22 205 0
Генпідрядник з будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові фірма "Азовінтекс" приступила до чергового етапу робіт на прямій ділянці східної трибуни. Від учорашнього дня почалася заготовка арматури для колон несучих посадових рядів на майбутній східній трибуні.

"Загалом на цій прямій стороні буде зведено 30 колон, - сказав директор львівської філії "Азовінтекс№ Ігор Семенов. - Розміщуватимуться вони у три ряди по 10 у кожному".

Крім того на початку липня закінчилося зведення власного бетонного вузла. Цей міні-завод розташований поруч з будівельним майданчиком. Зведення бетонного вузла "Азовінтекс" тривало менше місяця.

Наразі тривають роботи з встановлення сучасної технологічної лінії. Їх планують завершити за тиждень. Варто зазначити, що виробнича здатність бетонного вузла становить 50 кубів бетону в годину. Він вироблятиме бетон високої якості, а саме виробництво не становитиме жодної шкоди для навколишньої екології.

"Спорудження цього вузла дасть нам багато переваг, - розповідає Ігор Семенов. - Адже ми вироблятимемо бетон прямо на місці, що дасть менші затрати і в часових рамках і грошових".

2012ua.net

Коментарі ()