Головне

У Львові відбувся перший турнір М-1

15.06.2009 12:40 160 0
У Львові пройшов відкритий турнір зі змішаних єдиноборств "Львів оупен мікс-файт М-1". До столиці Галичини для протистояння із господарями змагань командою "Ріел файт промоушн" (РФП) приїхали представники трьох міст: Кривого Рогу (клуб "Барс"), Харкова ("Тріумф") та Одеси ("Спрут").

У рамках турніру бійці провели дві командні зустрічі, харків'яни протистояли криворіжцям, а одесити - львів'янам.

Напередодні командних зустрічей спортсмени провели три рейтингових бої, в яких брали участь представники львівського клубу "РФП". У ваговій категорії до 70 кілограм, львів'янину Івану Стаднику протистояв досвідчений киянин Олександр Козир. На третій хвилині двобою Козиру вдалось виконати больовий прийом, який не залишив львівському бійцю жодних шансів.

Другий рейтинговий бій пройшов між львів'янином Артуром Марковим та киянином Костянтином Доброчинем. Технічну перемогу в бої здобув представник клубу "РФП".

У третьому рейтинговому двобої (у ваговій категорії до 84 кілограм) на рингу зійшлись два представники львівського клубу "РФП". Сергію Грицьківу протистояв Віктор Кийко, в досить рівному двобої перемогу святкував Кийко. Віктору вдалось скористатись помилкою суперника та нанести прямий точний удар, який відправив суперника в нокаут.

Першими командні зустрічі розпочали клуби "Барс" (Кривий Ріг) та "Тріумф" (Харків). В чотирьох двобоях матчевого протистояння харківські бійці не залишили жодних шансів криворіжцям та перемогли із загальним рахунком 3:1.

Матчеву зустріч між львівським "РФП" та одеським "Спрутом" розпочали Ростислав Китун ("РФП") та Олексій Бібіков ("Спрут") (у ваговій категорії до 70 кг). Наприкінці третьої хвилини двобою, використавши прийом удушення, переміг львів'янин.

В категорії до 76 кг львів'янин Ігор Грицьків не залишив жодних шансів одеситу Костянтину Панкову. Вже на 37 секунді бою Грицьків, використавши помилку суперника, відправив одесита в нокаут, ця перемога стала найшвидшою на турнірі.

У третьому бою Дмитро Ємець ("РФП"), застосувавши удушливий прийом, переміг Ельшана Тагієва ("Спрут"). Таким чином львів'яни повели у зустрічі 3:0.

У наступному матчевому двобої, категорія до 93 кг, зійшлись львів'янин Артем Олейник та "спрутівець" Олексій Цуканов. Перемогу технічним нокаутом здобув Цуканов. Рахунок серії став 3:1.

В останньому бою матчевого протистояння на рингу зійшлись важковаговики (понад 93 кг).У двобої між Ігорем Кукурудзяком ("РФП") на прізвисько "Вимикач" та Іваном Богдановим ("Спрут") глядачі побачили справжнє шоу, адже ніхто поступатись не хотів. Та все ж на 4 хвилині поєдинку львівському спортсмену вдалось захопити ініціативу, яка переросла у побиття суперника. Арбітру нічого не залишалось, як припинити бій технічним нокаутом.

Отож, матчева зустріч завершилась впевненою перемогою команди "РФП" - 4:1

zik.com.ua

Коментарі ()