Головне

Михайличенко: "Після першої очної зустрічі з нами Казахстан значно додав"

09.06.2009 12:56 143 0
Михайличенко: "Після першої очної зустрічі з нами Казахстан значно додав"

Передматчева прес-конференція головного тренера збірної України Олексія Михайличенка напередодні відбіркового матчу до Чемпіонату світу 2010 року зі збірною Казахстана виявилася досить незвичною. Штаб збірної зібрав журналістів зранку, тому ні поспілкуватися з гравцями, ні подивитися тренування "жовто-блакитних" не вдалося.

Шевченко та Валяєв проти Казахстана не зіграють

Андрій Шевченко отримав травму у матчі з Хорватією і після медогляду стало відомо, що він не зможе взяти участь у поєдинку з Казахстаном. Також не допоможе збірній у цій зустрічі і Сергій Валяєв, який залишив розташування збірної за сімейними обставинами. Анатолій Тимощук учора тренувався, так що, думаю, зможе зіграти завтра.

Казахстан - майбутній суперник

На матчі Казахстан - Англія був присутній Володимир Веремеєв. Він проглядав нашого майбутнього суперника з трибуни. Казахстан додав, якщо брати до уваги наше останнє протистояння. На мою думку, казахи стали агресивнішими, мобільнішими. У захисті з англійцями вони зіграли добре, але голи забивалися після грубих помилок. На Казахстан не буде давити тягар відповідальності, тому вони можуть діяти розкуто.

Ситуація з Вороніним

У нас шість нападників. Вибираємо двох, зважаючи на обрану тактику. Вони всі різні, але вийти на поле може кожен. В нас є команда. І якщо хтось не може зрозуміти, чому дали зіграти тому або іншому гравцю, то той не є командним гравцем і немає сенсу приїжджати у збірну. Я думаю, Воронін розуміє, що його не просто так викликають до збірної. Він тут потрібний, тому буде чекати свого шансу.

Зв'язка Ковпак - Гоменюк

На мою думку, ця зв'язка не досить зіграна. Ми запросили Ковпака, щоб він відчув, що таке збірна. Але йому обов'язково надамо шанс проявити себе. У нас будуть товариські ігри, тому ми будемо награвати нові тактики. Тоді і будемо думати разом з ким випускати Ковпака, а з ким - Гоменюка.

Хто буде стояти на воротах у матчі з Казахстаном?

Звинувачувати лише одного П'ятова у ситуації, коли у Хорватії пропускали перший гол, неправильно. Тоді не до кінця зіграла вся команда. А хто буде захищати ворота завтра, вирішимо перед матчем. Подивимося на психологічний та фізичний стан кожного з голкіперів. У нас три хороші воротарі, які конкурують між собою.

Коментарі ()