Головне

Павленко показав як буде виглядати НСК "Олімпійський"

05.06.2009 18:36 291 0


Міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко презентував остаточний варіант проекту реконструкції НСК "Олімпійський".

Як повідомляє прес-служба Міністерства сім'ї, молоді та спорту, планується, що головна українська арена Євро-2012 буде чотириповерховою і вмішуватиме 69 тисяч 4 уболівальники.

Після завершення реконструкції НСК "Олімпійський" відповідатиме спеціальним вимогам УЄФА до стадіонів класу "Еліт" в питаннях комфортності, безпеки та евакуації.

Зокрема, на стадіоні  буде створено 129 місць для інвалідів. "Олімпійський" буде чотирирівневим. У цоколі буде підземний паркінг на 12 тисяч кв. м і роздягальні для футболістів. На четвертому рівні, як пише "Газета по-київськи", розмістять ложу для президента.

Градус нахилу нижніх секторів збільшать на 15%, щоб усі глядачі могли бачити гравців на полі.

По периметру стадіону через кожні 30 м з'являться туалети, 70% з них чоловічі.

Навколо всього стадіону з'явиться галерея на рівні верхніх секторів, по якій глядачі зможуть вийти з території стадіону.

Як відомо, остаточно затвердити проект реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" Кабінет Міністрів має намір на своєму засіданні 10 червня.

"Українська правда"

Коментарі ()