Головне

Новий мер Львова проти Євро-2012 у місті?

03.06.2009 18:43 311 0

"Це помилкове рішення, щоб Львів мав два стадіони. Це одразу було абсолютно помилковою тенденцією. У нас є один стадіон. Хіба він завантажений? Перевантажений? Черга стоїть на заходи на стадіон? Там доволі гарна місцина, гарний парк, можна було б його використати, реконструювати. Два стадіони у Львові - це абсолютно непотрібна річ", - під час прес-конференції поновлений на посаді міського голови Львова Любомир Буняк.

На думку Любомира Буняка, будівництво стадіону у Львові до Євро-2012 - це шлях в нікуди. "Це борги Львова, це потрібно буде віддавати. Євро-2012 для Львова є недобрим заходом. Кажуть, до Євро збудують дороги. А хіба дороги не треба будувати взагалі, а тільки до Євро-2012? Час покаже: на тому стадіоні будуть пасти кіз і більш нічого", - сказав Любомир Буняк.

На думку Буняка, це будівництво було б виправданим у тому разі, якби дві львівські футбольні команди були у вищій лізі. "А тут одна львівська команда прогнала іншу з вищої ліги, нічого на цьому на заробивши. Це абсурд! Як так взагалі можна було? Є ж елементарні етичні поняття! Тепер всі регочуть з нас, сміються з галичан", - додав Буняк.

zaxid.net

Коментарі ()