Головне

Всесвітні ігри. Україну представлятимуть 124 спортсмени

28.04.2009 12:27 135 0
У VIII Всесвітніх іграх з неолімпійських видів спорту, які проходитимуть цього року у місті Гаосюн (о. Тайпей), національну збірну України представлятимуть 124 спортсмени.

Про це йдеться у наказі, який 27 квітня підписав міністр спорту Юрій Павленко. Наказом затверджено кількісний та персональний склад національної збірної України, а також перелік спортивного інвентарю, одягу, взуття та аксесуарів для забезпечення участі у Всесвітніх іграх.

Як повідомляє прес-служба міністерства, Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту проходитимуть 16 - 26 липня у м. Гаосюн (о. Тайпей), де 77 українських спортсменів змагатимуться з пауерліфтингу, бодібілдингу, скелелазіння, підводного спорту, джиу-джитсу, зі спортивної акробатики, художньої гімнастики, стрибків на батуті, стрибків на акробатичній доріжці, сумо, перетягування канату, воднолижного спорту та спортивних танців.

До складу української делегації також входять 40 тренерів та представники штабу. Для забезпечення участі спортсменів і тренерів національної збірної України у VIII Всесвітніх іграх з неолімпійських видів спорту Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту буде закуплено спортивний інвентар, одяг, взуття та аксесуари на суму понад півтора мільйона гривень. Також будуть придбані 124 авіаквитки.

Коментарі ()