Головне

Михайличенко назвав остаточний склад на матч із Англією

24.03.2009 16:46 306 0

У вівторок, 24 березня, головний тренер національної збірної України з футболу Олексій Михайличенко оприлюднив остаточний список із 23 футболістів, які 1 квітня візьмуть участь у матчі відбіркового циклу на Чемпіонат світу 2010 року про збірної Англії.

Михайличенко вирішив відмовитися від послуг Олександра Горяінова, Володимира Гоменюка, Марко Девіча, Євгена Селезньова та Сергія Кравченка, передає кореспондент "Чемпіону".

"Щодо трьох нападників, то і Девіч, і Гоменюк, і Селезньов, нажаль, на мій погляд, не перебувають в оптимальній формі, щоб грати за збірну. Дуже прикро, адже ми розуміємо, як важливо для них вийти і зіграти на "Вемблі", але треба на виходити, а грати. Я вірю, що вони поправлять свій стан, підготуються до матчу з Хорватією і наберуть оптимальну форму. За ними майбутнє збірної", - сказав Михайличенко.

Також наставник прокоментував відсутність у збірній Олега Гусєва та Дениса Голайдо.

"Голайдо та Гусєв, на мій погляд, не набули функціональної форми, яка була б бажана для збірної", - розповів тренер.

Остаточний склад національної збірної на матч з Ангією

Воротарі: Андрій П'ятов і Рустам Худжамов (обидва - "Шахтар" Донецьк), Станіслав Богуш ("Динамо" Київ)

Захисники: Віталій Мандзюк і Тарас Михалик (обидва - "Динамо"), Андрій Русол ("Дніпро"), Дмитро Чигринський, Олександр Кучер і В'ячеслав Шевчук (усі - "Шахтар"), Григорій Ярмаш ("Ворскла")

Півзахисники: Олександр Алієв ("Динамо"), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва - "Металіст"), Олексій Гай ("Шахтар"), Євген Левченко ("Гронінген", Нідерланди), Максим Калиниченко, Сергій Назаренко і Руслан Ротань (всі - "Дніпро"),  Анатолій Тимощук ("Зеніт", Росія)

Нападники: Андрій Воронін ("Герта", Німеччина), Артем Кравець і  Артем Мілевський (обидва - "Динамо"), Андрій Шевченко ("Мілан")

Коментарі ()