Головне

Красовська стала четвертою у Франції

15.02.2009 12:59 195 0
На міжнародному турнірі в паризькому Берсі  українка Олена Красовська, хоча і залишилася за крок від призового місяця, та все ж впритул наблизилася до свого особистого рекорду на дистанції 60 метрів з бар'єрами.   

срібна призерка афінської олімпіади спершу пробилася до фіналу бігу на 60 метрів з бар'єрами (8.12 - 3-тя в забігу), а у вирішальному колі змагань поліпшила свій найкращий результат нинішнього сезону одразу на 8 сотих секунди. Киянка, хоча і фінішувала у підсумку четвертою, але показала швидкі секунди: 8.03. До особистого рекорду, встановленого ще взимку 2000-ого року Олені не вистачило лише 2 сотих.

Олімпійська чемпіонка Пекіна з легкоатлетичного семиборства Наталка Добринська, котра цієї зими вирішила позмагатися на міжнародній арені в окремих видах, до фіналу на 60 з/б не потрапила, фінішувавши у своєму забігу шостою з результатом 8.62.

Тріумфаторкою на коротких бар'єрах в Парижі стала бронзова призерка Пекіна канадійка Прісцила Лопез - 7.90.  

На цій же дистанції серед чоловіків киянин Сергій Демідюк також не пройшов далі попереднього забігу, в якому фінішував п'ятим з показником 7,86сек. Перемога на 60 метрів з бар'єрами серед чоловіків дісталася господарю турніру, чемпіону світу 2005 року - Ладжі Дюкурею - 7,53.

uaf.org.ua

Коментарі ()