Головне

Суркіс хоче розповісти про Євро-2012 кожній бабусі

22.12.2008 17:09 485 0
Президент Федерації футболу Григорій Суркіс переконаний, що в Україні потрібно сформувати єдину інформаційну політику з висвітлення підготовки до Євро-2012 та перспектив, які надає проведення турніру для кожного громадянина.

Як передає УНІАН, таку думку він висловив під час засідання "круглого столу" на тему "Підготовка Євро-2012 в Україні: підсумки 2008 року, "дорожня карта" на 2009 рік".

На думку Президента ФФУ, на сьогодні в Україні не сформована єдина інформаційна політика, яка б давала розуміння кожному громадянину, що він отримає від проведення чемпіонату в Україні. Саме через це він наполягає на необхідності акцентувати увагу на тому, які вигоди отримає кожен окремий житель країни.

"Якщо казати, що Євро-2012 дозволить покращити інфраструктуру в державі - люди не зрозуміють. Але якщо сказати дідусям і бабусям, що через кілька років їхні діти і внуки житимуть у зовсім іншій країні - вони плескатимуть у долоні", - зазначив Суркіс.

Він переконаний, що таким чином вдасться заручитися підтримкою громадянами проведення Євро-2012 в Україні, що сприятиме консолідації зусиль громадськості і влади для підготовки до турніру.

Коментарі ()