Головне

У Львові створили Дирекцію з будівництва стадіону

24.11.2008 16:04 143 0

24 листопада на засіданні виконкому Львівської міської ради прийнято рішення про створення відділу "Дирекція з будівнництва стадіону" в рамках структури Управління капітального будівництва Департаменту житлового господарства та інфраструктури. Новостворений відділ виконуватиме функції, пов'язані безпосередньо із будівництвом стадіону, зокрема, контролюватиме виконання генпідрядником обов'язків передбачених угодою, контролюватиме витрату коштів генпідрядником, а також здійснюватиме інші функції в якості служби замовника.

Окрім того, дирекція з будівництва стадіону матиме завдання розробити стратегію використання спортивної арени опісля її будівництва.

Згідно з рішеням виконкому, Управління капітального будівництва повинно забезпечити виконання  умов договору генерального підряду на будівництво стадіону на вул. Стрийській - кільцевій дорозі у м. Львові, а також подати на засідання сесії Львівської міської ради питання про виділення необхідних коштів для підведення на ділянку, де будуватиметься стадіон,  інженерних комунікацій.

www.zaxid.net

Коментарі ()