Головне

Михайличенко "забанив" Реброва

10.11.2008 19:09 354 0
Михайличенко "забанив" Реброва
Форвард казанського "Рубіна" Сергій Ребров знову в немилості в тренера національної збірної України. Щось подібне з нинішньою ситуацією було в Реброва за Олега Блохіна, але тоді, завдячуючи переходу до київського "Динамо" та протекції Григорія Суркіса нападнику відкрили місце в національній команді на ЧС-2006 року в Німеччині.

За Михайличенка Ребров знову не у фаворі.  За час правління в національній команді Михайличенка, Ребров жодного разу не був викликаний до головної команди країни. Не вразили "Льосіка" і голи Реброва в чемпіонаті Росії, де м`ячі форварда стали вирішальними в іграх з "Динамо" та "Спартаком" та багато в чому вирішили долю чемпіонства клубу з Казані.

Відсутність Реброва в списку викликаних гравців на товариський матч з Норвегією Михайличенко, відповідаючи на запитання "Кореспонденту" тренер пояснив так: "Мені дуже хочеться, щоб футболісти своєю грою пред'являли мені аргументи, по яких я міг би їх запрошувати в національну команду. Тим більше, що зайва конкуренція ну аж ніяк не зашкодить нашій збірній".

Наразі, думка Михайличенка про ігрову форму Реброва, може бути хибною, і він щось замовчує. Можливо, відсутність Реброва у збірній можна пояснити тим, що форвард в своїх останніх інтерв`ю вів полеміку з тренерським штабом збірної України. Ребров заявив, що його грою жодного разу не цікавилися тренери синьо-жовтих, а Михайличенко, у свою чергу помітив, що Ребров не кращий за футболістів, яких він викликає до лав збірної України. Після матчу з Хорватією у відборі до ЧС-2010 року Ребров назвав гру української команди від оборони в цьому поєдинку - "смішною".

Схоже, що чергове повернення Реброва до збірної можна чекати лише при зміні тренера синьо-жовтих, або ж втручанні Григорія Суркіса, як це відбулося у випадку з Алієвим і тим же Девічем.

Коментарі ()