Головне

Стадіон у Львові розпочнуть будувати у листопаді

23.10.2008 11:23 143 0

"У листопаді ми маємо розпочати будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові", - повідомив під час II Міжнародної науково-практичної конференції "Індустрія гостинності України і Польщі: разом готуємось до Євро-2012" директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

За його словами, Львів наразі має двох потенційних інвесторів щодо будівництва стадіону до Євро-2012 - це компанія "Росан" та ФК "Карпати".

"Щодо генпідрядника, то до кінця цього тижня ми отримаємо пропозиції від всіх потенційних учасників. Наразі свої пропозиції подали 7 компаній. Вчора до нас звернувся ще один потенційний підрядник - це дочірня компанія "Азовсталі" - "Азовімпекс", яка має досвід будівництва двох стадіонів. Ми вибиратимемо найкращу пропозицію", - додав О.Засадний.

Щодо умов визначення генпідрядника, то О.Засадний зазначив, що якщо місто не отримає достатньої кількості добрих пропозицій (йдеться про наявність у компаній необхідних дозволів) то місто проводитиме конкурс з обмеженою кількістю учасників. На це є дозвіл Міністерства сім’ї молоді та спорту.

zaxid.net

Коментарі ()