Головне

В'ячеслав Завальнюк: Ми не беремо у "Сокіл" абикого

19.10.2008 17:45 125 0
Менеджер київського хокейного клубу "Сокіл" В'ячеслав Завальнюк поділився з "ПіК України" своєю думкою з приводу старту команди в новому сезоні та задач на сезон.

Про старт

Моя думка - команда однозначно стартувала дуже добре. Такого старту в історії "Сокола" ще не було: ні у союзний час, ні за час незалежності.

Про поразки

Це ж спорт. Він непередбачуваний. Машина ламається, хоча вона надійна. А хокеїсти - це ж живі люди. Тому пройти турнірну дистанцію без сучка, без задирочки практично неможливо. У одній програній грі, за словами тренера, воротар зіграв не дуже вдало. Буває все, і нічого страшного у цих поразках немає.

Про "Дмітров"

ХК "Дмітров" - це команда дуже високого класу. Вважаю, що це найсильніша команда, і ті очки, які вони набрали, говорять самі за себе. У "Дмитрові" багато гравців, які пограли в російській Суперлізі, де показували дуже добротний рівень гри, і їх керівники маю високі амбіції.

Про підсилення

Підсилення, на мою думку, необхідне в лінії атаки. Нам потрібний центрфорвард у четверту ланку. А чи станеться це підсилення поки невідомо. Час покаже. Ми не працюємо за принципом - аби узяти когось. Нам потрібні лише хороші гравці. Переглядаємо, але зараз з гравцями дуже складна ситуація. Всі хокеїсти хорошого рівня мають контракти зі своїми клубами.

Про КХЛ

Все упирається у фінанси. Якщо у нас буде достатній бюджет - ми гратимемо в КХЛ.

Про задачі

Потрапляння у трійку кращих команд Вищої ліги і успішний виступ в Континентальному кубку.

Коментарі ()