Головне

У Харкові Біліч готується втратити очки

09.10.2008 14:19 344 0
Головний тренер збірної Хорватії з футболу Славен Біліч заявив, що для його команди багато означає володіння м'ячем, але гра команди від цього залежить не дуже сильно.

"Ми можемо втратити очки в матчі з Україною, як втратили і з Англією. Все можливо. Кожна гра в чомусь нова по-своєму і несе нові емоції. Згоден, що в таких "великих матчах" треба контролювати м'яч, але ми не настільки залежні від цього компонента гри, як, наприклад, "Барселона", - сказав Біліч, якого цитує Ліга.

Він також відзначив, що в цілому, його команда не збирається відхилятися від свого стилю гри.

"Я від команди можу вимагати лише те, щоб вони були сильними і демонстрували на полі те, на що здатні", - підкреслив тренер хорватів.

Біліч ще не вирішив, хто стоятиме на воротах в Харкові. "У нас є два кваліфіковані кіпери і молодий Субашич, який також є дуже перспективним. Це складний вибір, ми як і раніше спостерігаємо за тим, як себе проявляють воротарі нашої збірної на тренуваннях, вибір зробимо пізнішим", - відзначив тренер.

Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2010 між збірними України і Хорватії відбудеться 11 жовтня у Харкові на стадіоні "Металіст" . Початок гри о 20:00, пряма трансляція на ТРК "Україна".

Коментарі ()