Головне

Хіддінк: Єдине, за що я можу критикувати команду – це реалізація моментів

19.06.2008 02:21 403 0
Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк після виходу команди в 1/4 фіналу чемпіонаті Європи висловив задоволення результатом, показаним командою на груповому етапі і підкреслив особливе особисто для нього значення гри з Голландією.

"Ми дуже пишаємося результатом, - цитує Хіддінка офіційний сайт турніру. "Але цього недостатньо. У суботу у нас буде дуже непроста гра проти Голландії. Цей матч буде для мене особливим, адже я знаю і гравців, і тренера. У нас уже є проблеми, адже в команди лише два дні на відновлення. У моєму розпорядженні, на жаль, немає 20 однакових за силою футболістів, тому ми постійно граємо одним складом. Голландці ж грали проти Румунії резервним складом, а їхня основа відпочивала 5 днів.

Я пишаюся своїми підопічними, котрі досягли величезного прогресу за ці кілька днів. Після зустрічі з Іспанією я сказав гравцям, що в них є два варіанти: боротися або їхати додому. Вони зробили свій вибір. Вони боролися і грали від душі, і я пишаюся цією командою. Сьогодні ми дуже намагалися забити перший гол якнайшвидше - це було неймовірне видовище. Єдине, за що я можу критикувати команду - це реалізація моментів. У нас було багато гарних можливостей, щоб забити ще і зробити рахунок 3:0.

Коментарі ()