Головне

Президент Федерації хокею Анатолій Брезвін: "Склалося враження, що в Японії була не команда, а окремі гравці"

21.04.2008 11:47 137 0
"Спочатку була паніка. Ніхто не міг повірити, що ми не вийшли до топ-дивізіону, - сказав Анатолій Брезвін. - Але на сьогоднішньому дні життя не закінчується. На чемпіонаті світу були впливові функціонери, вони все бачили своїми очима. Бачили наші слабкі сторони, що потрібно розвивати".

"Якщо дивитися на підготовку команди перед світовою першістю, то сьогодні можна сказати, що було недостатньо контрольних ігор, були недоліки в підготовці. Але, як виявилося, найголовніша проблема нашої збірної - психологія", - висловив думку глава українського хокею. - Склалося таке враження, що в Японії була не команда, а окремо взяті гравці".

"Потрібно працювати над тим, щоб українські хокеїсти виходили на лід грати не проти колег по професії, а проти суперників. Як, наприклад, угорці в нашому фіналі. Вони вийшли злими, більше нас накрученими. З якої причини, мені складно судити. Але це факт", - додав Анатолій Брезвін.

"Не можна сказати, що ми грали погано, просто угорці показали дуже гарну гру. Для нас це ляпас, але я бачу шлях розвитку українського хокею. Головне зараз довго не плакати, а починати роботу", - підсумував Брезвін.

Сегодня

Коментарі ()