Головне

Понікаровський: Тренер нам сказав, що ми зіграли добре

22.11.2012 11:08 407 0

Форвард донецького "Донбасу" Олексій Понікаровський після поразки від "Нєфтєхіміка" не засмучується, адже команда провела непоганий матч.

"Ми захищалися досить добре, але все одно було багато вилучень. Чимало разів відстояли свої ворота у нерівних складах, але потім пропустили у меншості. Таке буває, нічого страшного не відбувалося, рахунок був 1:1. Але вони забили зльоту ще одну шайбу, трохи випадкову.

Руки ніхто не опускав, ми і зрівняли рахунок, і відпускали суперника вперед. Гра була цікавою. Усі старалися, хотіли перемогти, але не вийшло. Все ж буліти це лотерея.

Тренер нам сказав, що ми зіграли добре. Звичайно, були якісь помилки. Це ми розберемо і спробуємо їх уникати. Фортуна іноді відвертається від нас, але ми молодці, що відіграли третій гол і перевели гру у овертайм", — зазначив хокеїст.

Також Понікаровський додав, що "Донбас" намагатиметься реабілітуватися за цю поразку у наступних виїзних матчах проти "Салавата Юлаєва" та "Ак Барса".

"У нас бойовий настрій, будемо намагатися грати так, як грали в домашній серії. Нам потрібно набирати очки, щоб залишатися серед фаворитів, а не аутсайдерів. Це всі розуміють в команді, будемо боротися", — підкреслив нападник.

Нагадаємо, що напередодні у матчі регулярного чемпіонату КХЛ "Донбас" у серії булітів поступився "Нєфтєхіміку" — 4:3Б, повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей.

Коментарі ()